Værdier og overbevisninger

Topmeetings er en del af en større koncern, som ejes af nordjyden og forretningsmanden Morten Lindblad som bl.a. også ejer virksomheden Dataproces. Når vi udvælger partnere, sikrer vi, at der er stor diversitet, således at du kan se alle de fordele Nordjylland byder på, som vi kan. Vores partnere har fællesnævneren, at de alle har et enestående virke eller historie i Nordjylland.

I spidsen af Topmeetings står direktør Jane Pilgaard, som har et stort erfaringsgrundlag indenfor hoteldrift, konference- og eventsalg. Vi brænder for at skabe rammerne for dit næste møde og event, hvor udgangspunktet er Nordjylland.

Følg os på sociale medier, hvor vi løbende vil holde dig opdateret og giver inspiration til nye og spændende møder, kurser, konferencer, events og messer.

Topmeetings’ mission:

At samle Nordjyske møde- og eventudbydere – herunder nordjyske hoteller, messecentre, feriecentre, restauranter samt kunst-  og kulturhuse – med henblik på at promovere disse overfor købedygtige og beslutningstagende møde- & eventbookere fra nationale og internationale virksomheder.

Topmeetings afdækker kundens behov, ønsker og krav ved møder, kurser, konferencer og events, og vi udvælger op til 3 mulige partnersteder, som opfylder førnævnte.  I samarbejde med bookeren/planlæggeren findes den rette lokation, hvorefter partnerstedet bookes. Bookeren/planlæggerne modtager en tilfredshedsundersøgelse efter hvert afholdt arrangement, som skal sikre løsninger af høj kvalitet.

Topmeetings’ formål er at tiltrække professionelle bookere/planlæggere og tilbyde følgende:

  • Ét opkald væk

    Topmeetings er et kontaktsted til flere spændende partnersteder

  • Hurtig og gratis booking

    Tidsbesparende og gratis søgnings- og planlægningsproces – bookeren skal ikke selv google-søge

  • Nordjysk ekspertise

    Professionel og gratis vejledning fra nordjyske ansatte med lokalt kendskab

Topmeetings’ vision:

Topmeetings ønsker at sætte Nordjylland på landkortet som en anerkendt og markedsandelstagende landsdel overfor national og international erhvervsturisme.

Det er Topmeetings’ vision at opnå et større indtag i markedet, hvilket skal generere meromsætning for vores partnere og skabe flere arbejdspladser i Nordjylland. Dette skal muliggøres gennem det at finde unikke, skøre, skæve, utraditionelle og nytænkende måder, hvorpå man kan planlægge og afholde møder, kurser, konferencer og events for vores kunder.

Vi vil synliggøre nemheden, lettilgængeligheden og den økonomiske gevinst ved at afholde erhvervsmæssige arrangementer i Nordjylland.

Velkommen! Dette er vores dedikerede team.
Vi står klar med sparring og inspiration til topprofessionelle, spændende og anderledes arrangementer.

Jane Pilgaard
Direktør

Bettina Jørgensen
Sparring og salg

Heidi Søndergaard
Sparring og salg